Voetencentrum Wender

Voetencentrum Wender

Zere voeten? U bent aan het juiste adres

Voetencentrum Wender is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Voeten vormen de basis van het lichaam en dit maakt dat veel lichamelijke klachten te verklaren zijn vanuit de voeten. Bij onze podotherapeuten bent u aan het juiste adres voor de oplossing van uw voetproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. We bieden specialistische voetzorg aan iedereen, waaronder mensen met diabetes of reuma, kinderen en sporters.

 

Wanneer bezoekt u de podotherapeut?

Hieronder vindt u een overzicht van veelvoorkomende klachten in de podotherapiepraktijk. Herkent u een van deze klachtenbeelden? Dan is het raadzaam om een podotherapeut te raadplegen. Pijn in uw voeten of benen is altijd een reden om een afspraak te maken bij de podotherapeut.

· Afwijkende stand van de voeten

· Afwijkende stand van de tenen

· Eelt, likdoorns en voetwratten

· Vermoeide voeten of benen

· Rug-, knie- of heupklachten

· Diabetespatiënt, reumapatiënt, sporter of kind met voetproblemen

 

Vergoeding voor podotherapie
Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering en gaat daarom niet ten koste van uw eigen risico. De hoogte van de vergoeding hangt af van uw aanvullende pakket. Bekijk ons overzicht van de actuele vergoeding voor podotherapie.


Afspraak maken?
U kunt een afspraak maken door te bellen naar 088 – 454 77 00 of te mailen naar info@podotherapeut.nl. Of bekijk de website van de Podotherapeut in Amstelveen.

Wij zijn in de even weken op vrijdag aanwezig in het Medisch Centrum Bankras.