Tandartsen

Aemstelgroep Tandartsen Amstelveen

Aemstelgroep Tandartsen

 

Aemstelgroep tandartsen is een patiëntgericht samenwerkingsverband van tandartsen, mondhygiënistes, tandtechniekers en tandarts specialisten, gevestigd in 2 moderne praktijken in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam. Een van onze praktijken is gevestigd in het Medisch Centrum Bankras. Wij zijn gespecialiseerd in endodontie, implantaten, esthetische tandheelkunde, mondhygiëne, kindertandheelkunde en tandheelkunde voor oudere patiënten en patiënten met tandartsangst.

 

Wat kunt u van ons verwachten:

Door de aanwezigheid van enkele specialisten en gedifferentieerde tandartsen wordt binnen de praktijken een breed scala aan tandheelkundige behandelingen aangeboden. Van eenvoudige vullingen tot uitgebreid functieherstel door middel van kronen en bruggen, zo nodig gecombineerd met implantaten. Ook voor de meeste chirurgische ingrepen, mondhygiëne, orthodontie, cosmetische behandelingen (bleken) en tandvleesbehandelingen kunt u bij ons terecht. Binnen onze praktijken zijn ook specialisten werkzaam op het gebied van angstbehandeling, kinderen, ouderen en gehandicapten. Voor slechts enkele behandelingen zullen wij u verwijzen naar een externe specialist. Verder zijn in onze praktijken 2 zelfstandige tandtechnische taboratoria gevestigd.

 

Praktische informatie en openingstijden:

De openingstijden en telefonische bereikbaarheid van onze praktijken:

 

maandag: 08:00 tot 20:00

dinsdag: 08:00 tot 20:00

woensdag: 08:00 tot 20:00

donderdag: 08:00 tot 20:00

vrijdag: 08:00 tot 18:00

zaterdag: 10:00 tot 16:00

 

Ook buiten de reguliere openingstijden is voor patiënten uit onze praktijken de waarneming goed geregeld. Voor ernstige pijnklachten is de dienstdoend tandarts bereikbaar via de mobiele telefoon met het nummer 06 54236288