Fysiotherapie

Fysiotherapie Dekker

Fysiotherapie Dekker Amstelveen

 

Welkom bij Fysiotherapie Dekker!
De fysiotherapiepraktijk waar gezond en plezierig bewegen centraal staan.

U bent altijd in beweging: thuis, op het werk en in uw vrije tijd. Soms gaat bewegen echter niet vanzelf. In dat geval kan Fysiotherapie Dekker u helpen om weer in beweging te komen of te blijven. Bewegen is namelijk onze specialiteit bij uitstek.

Fysiotherapie Dekker vindt u in 2 multidisciplinaire gezondheidscentra. U profiteert bij ons van een breed zorgaanbod onder 1 dak, aangeboden door zorgverleners die elkaar goed kennen en nauw samenwerken rondom hun patienten. Daardoor kunt u rekenen op persoonlijke en deskundige zorg in een goed georganiseerd centrum.
Wij behandelen zo nodig ook aan huis. Alleen, of samen met een van de andere disciplines.

Wij zijn specialist in bewegen in de breedste zin van het woord: van specialistische fysiotherapie tot beweegprogramma’s bij chronische aandoeningen en ook van preventieve cursussen zoals Sportief Wandelen en  Aqua-bewegen tot Functioneel Trainen 55+. Samen met u bekijken we wat de beste optie is voor uw situatie. Van jong tot oud: u bent altijd welkom!

Specialisaties:
Algemene fysiotherapie
Manuele therapie
Sportfysiotherapie
Kaakfysiotherapie (Orofaciale fysiotherapie)
Arbeidsfysiotherapie
Kinderfysiotherapie
Psychosomatische fysiotherapie

Beweegprogramma’s:
Totaal Vitaal (In beweging!)
Fysio-Bewegen/Fysio-Bewegen 75+
Fitness op maat
Osteoporose
Functioneel Trainen 55+
Sportief Wandelen
Nordic Walking
Aqua-bewegen (in warm water)

Wij vinden persoonlijk contact met u erg belangrijk. Daarom hebben al onze fysiotherapeuten een eigen telefoonnummer. Onze baliemedewerkers zijn door de week beschikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.
Wij bieden u zeer ruime openingstijden, zodat u ook in de avond en op zaterdag bij ons terecht kunt. We hebben geen wachtlijst. U kunt altijd binnen 3 werkdagen een eerste afspraak bij ons krijgen.

Werktijden:

Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 21 uur

Zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Telefoon: 020-6418641