Ergotherapie

B-Well Ergotherapie en Arboadvies

B-Well Ergotherapie en ArboadviesHet kan zijn dat u door lichamelijke en/of geestelijke klachten niet meer in staat bent om de dagelijkse activiteiten uit te voeren zoals u dat gewend bent. Bij B-Well Ergotherapie en Arboadvies zoeken wij samen met u naar geschikte oplossingen voor uw praktische problemen in het dagelijks leven. Ergotherapie kan zich richten op het uitvoeren van huishoudelijke taken, de zelfverzorging, werk, mobiliteit en hobby’s. Omdat dit voor iedereen anders is, sluiten wij zoveel mogelijk aan bij uw wensen en mogelijkheden.


Wat kunt u bij ons verwachten?
Wij komen voor ergotherapie meestal aan huis, om zoveel mogelijk rekening te houden en aan te sluiten bij uw eigen situatie tijdens de behandeling. In een eerste gesprek kijken we samen met u en/of uw naasten naar de hulpvraag en maken we een inventarisatie van uw situatie en mogelijkheden. Vervolgens zullen wij afspreken welke ergotherapiebehandeling wenselijk is. Om u optimaal te helpen, zorgen wij dat we zoveel mogelijk kennis in huis hebben. Onze ergotherapeuten hebben zich verder bekwaamd op verschillende zorggebieden zoals Dementie, Parkinson, COPD, cognitieve revalidatie, handtherapie, reuma, re-integratie, arbeidsomstandigheden en GGZ.

Praktische informatie
Ergotherapie behandelingen worden 10 uur per kalenderjaar vergoed vanuit het basispakket van alle zorgverzekeraars. Bij de meeste zorgverzekeraars kunt u zonder verwijsbrief van de huisarts bij ons terecht. U kunt direct bellen voor een afspraak of voor meer informatie.

B-Well Ergotherapie en Arboadvies is elke werkdag bereikbaar:

T 06-21803340 (Eva Gosman)

T 06-49148275 (Nienke Polman)

E: ergotherapie@b-wellinfo.nl

W: www.b-wellinfo.nl